Hoe krijg je toegang tot investeerders?

De wereld van investeerders wordt gekenmerkt door een voorportaal van diverse tussenpersonen met goede of minder goede bedoelingen. Er zitten namelijk ook ‘cowboys‘ tussen welke uiteindelijk geen financiering kunnen regelen als puntje bij paaltje komt.

Omdat wij gedurende 14 jaar ons netwerk hebben opgebouwd hebben wij indirect ingangen naar private investeerders. Mocht je zelf denken een investeerder te hebben gevonden, dan is het zeer belangrijk om de reputatie en integriteit van deze persoon te onderzoeken. De investeerder zal dit ook bij jou onderzoeken, dit onderzoek valt onder de term ‘due diligence‘.

Natuurlijk is proportioneel eigen vermogen gewenst bij relatief hoge bedragen. Is dit er niet dan kom je in gesprekken waar je het gaat hebben over afstaan van een bepaald aandelenbelang, exit-strategie, hypothecaire zekerheden op activa, vergoeding van kosten welke de investeerder voor jou zal maken etc.

Wij hebben indirect bonafide financiers in ons netwerk waar jij van kan profiteren. Als je met ons hierin zaken doet, dan ga je met ons een lange termijn relatie aan waarin wij je volledig steunen en  adviseren. Onze enige vergoeding hierbij is onze successfee welke natuurlijk alleen verschuldigd is bij slagen van de financiering.

Heb je vragen hierover mail ons dan direct, we helpen je graag verder.