Ondernemingsplan laten maken horecaOndernemingsplan horeca

De startende ondernemer is voor zijn op te zetten horeca-gelegenheid zeer welkom bij de makelaar voor het pand en de gemeente inzake de bestemming en vergunningen. Echter, de starter wil in de meeste gevallen ook gefinancierd raken. Schakel ons daarvoor in.

Anno 2020 wil de Nederlandse horecabezoeker in de watten worden gelegd. Men geniet meer bourgondisch en wil daar graag geld aan spenderen. Volgens marktonderzoek dient de horeca-ondernemer toegevoegde waarde en iets unieks te bieden. Enkele trend voorbeelden hiervan zijn:

  • Streekproducten aanbieden, lokaal gebrouwen biertjes, speciaalbieren, delicatessen van de omgeving etc.;

  • Vegetarisch gedeelte op het menu;

  • Glutenvrije items op de kaart;

  • Instagram-wall in de zaak zodat er selfies gemaakt kunnen worden voor meer promotie;

  • Verzorgen en bezorgen van lunchpakketten aan kantoren in de omgeving bij de lunchroom;

  • etc. etc.

We kunnen samen met jou bekijken welke trends je op kan pikken om een Unique Selling Point te bezitten om uiteindelijk de financier te overtuigen. Jouw briljant idee tezamen met onze input en research garandeert een sterk plan.

We adviseren je ook over de investeringen; veel horeca-apparatuur welke voor de gast niet zichtbaar zijn kan ook tweedehands worden aangeschaft. Dit kan op diverse sites en veilingen. Let wel, dit geldt niet voor oude koelkasten/koelwanden, deze verbruiken namelijk zeer veel stroom naarmate ze ouder worden.

Tevens kan je onderhandelen over de huurbepalingen, we kunnen je hierbij enkele tips geven, bel of mail ons hiervoor.

We kunnen niet alleen het ondernemingsplan binnen 7 dagen opleveren, we begeleiden je ook naar financiering. Er zijn ook voor horeca-bedrijven voldoende financieringsmogelijkheden.