Wij staan klaar voor jouw ondernemingsplan

In 2006 werd de firma Tax Account opgericht door Rachid Guenoun na het behalen van zijn HEAO-Bedrijfseconomie diploma en Belastingadviseurs-certificaat bij het College van Belastingadviseurs. Deze onderneming had als hoofdactiviteit belastingadvies en het verzorgen van boekhoudingen. Dit werd in 2008 geprofessionaliseerd en verricht vanuit een karakteristiek pand op de Benoordenhoutseweg. Vervolgens werd de bijtak ondernemingsplan dermate zwaarwegend dat alleen hiermee verder werd gegaan onder de handelsnamen JouwOndernemingsplan.com en Jouwondernemingsplan.be. De domeinnaam JouwOndernemingsplan.com is door Rachid al geregistreerd in 2008 en sindsdien hoofdactiviteit. Deze handelsnamen zijn sinds september 2016 onderdeel van de onderneming Business Plan Ventures Ltd.

Rachid Guenoun 

Rachid Guenoun

Ruim 10 jaar Business2business ervaring in bedrijfsadvies, belastingadvies en 10 jaar ervaring in het schrijven van professionele Businessplannen. Werkelijk van elke branche op de hoogte.

Afgestudeerd als bachelor in Bedrijfseconomie aan de HES Rotterdam (2004) en als Belastingconsulent bij het College van Belasting adviseurs.

linkedinhttps://nl.linkedin.com/in/rachidguenoun

Wij zoeken nog een medewerkster/medewerker

Denk je dat je de academische vaardigheden en/of academische opleiding bezit om samen met ons aan interessante projecten te werken?

Mail dan je C.V. voorzien van pasfoto naar info@jouwondernemingsplan.com