Wij staan klaar voor jouw ondernemingsplan

Eind 2005 werd de firma Tax Account opgericht door Rachid Guenoun na het behalen van zijn HEAO-Bedrijfseconomie diploma en het Belastingadviseurs-certificaat bij het Register Belastingadviseurs. Zijn onderneming had als hoofdactiviteit belastingadvies en het verzorgen van boekhoudingen. Dit werd vanaf 2008 geprofessionaliseerd en verricht vanuit een klassiek pand op de Benoordenhoutseweg. Vervolgens werd de bijtak ondernemingsplan dermate zwaarwegend dat Tax Account werd opgeheven en verder werd gegaan onder de handelsnamen JouwOndernemingsplan.com en JouwOndernemingsplan.be. De domeinnaam JouwOndernemingsplan.com is door Rachid reeds geregistreerd in 2008.

Sinds 2018 is JouwOndernemingsplan een handelsnaam vanĀ  Business development ventures B.V. en ingeschreven bij de KVK onder nummer 71724672.

 


Over Ons

Rachid Guenoun

Jeroen Koudstaal

Taroen Jangbahadoer Sing

BBA bc
Bedrijfseconomie HBO
Belastingadviseur Post-HBO

BBA

Bedrijfseconomie HBO

Bsc Bedrijfskunde

Bedrijfskunde Universitair

Rachid heeft ruim 15 jaar Business2business ervaring in bedrijfsadvies, belastingadvies en 15 jaar ervaring in het schrijven van professionele business plannen. Werkelijk van vrijwel elke branche op de hoogte. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als in geschrift.

Afgestudeerd als bachelor in Bedrijfseconomie aan de HES Rotterdam (2004) en als Belastingconsulent bij het Register Belastingadviseurs (2008 en 2010). Vervolgens aan de slag gegaan bij onder andere accountantskantoren.

Jeroen is werkzaam bij JouwOndernemingsplan sinds 2017 en werkt mee aan de business plannen.

Jeroen heeft in 1999 zijn bachelor behaald aan de Haarlem Business School. Sindsdien heeft hij 20 jaar ervaring opgedaan als Business Developer.

Sinds 2014 heeft hij het zakelijk dienstverlenend bedrijvennetwerk Business for Champions en Brands for Champions laten groeien in Nederland.

Taroen is recent afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, 21 jaar oud.

Zijn werk kan omschreven worden als zeer secuur, een gezonde kritische blik op de bedrijfsformule van de ondernemer en is zeer taalvaardig.

Taroen is in 2018 ook in China op de universiteit onderwezen middels een exchange-programma. Naast de talen Nederlands, Engels, Duits, Hindi en Frans beheerst hij ook Kantonees! Dit Chinese dialect wordt in het zuiden van China gesproken, in het noorden spreekt men Mandarijns.