Wij staan klaar voor jouw ondernemingsplan

Eind 2005 werd de firma Tax Account opgericht door Rachid Guenoun na het behalen van zijn HEAO-Bedrijfseconomie diploma en het Belastingadviseurs-certificaat bij het Register Belastingadviseurs. Zijn onderneming had als hoofdactiviteit belastingadvies en het verzorgen van boekhoudingen. Dit werd vanaf 2008 geprofessionaliseerd en verricht vanuit een klassiek pand op de Benoordenhoutseweg. Vervolgens werd de bijtak ondernemingsplan dermate zwaarwegend dat Tax Account werd opgeheven en verder werd gegaan onder de handelsnamen JouwOndernemingsplan.com en JouwOndernemingsplan.be. De domeinnaam JouwOndernemingsplan.com is door Rachid reeds geregistreerd in 2008.

Sinds 2018 is JouwOndernemingsplan een handelsnaam van  Business development ventures B.V. en ingeschreven bij de KVK onder nummer 71724672.


Rachid Guenoun BBA bc

Ruim 14 jaar Business2business ervaring in bedrijfsadvies, belastingadvies en 14 jaar ervaring in het schrijven van professionele Businessplannen. Werkelijk van vrijwel elke branche op de hoogte. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als in geschrift.

Afgestudeerd als bachelor in Bedrijfseconomie aan de HES Rotterdam (2004) en als Belastingconsulent bij het Register Belastingadviseurs (2008 en 2010). Vervolgens aan de slag gegaan bij onder andere accountantskantoren.

linkedinhttps://nl.linkedin.com/in/rachidguenoun


Jeroen KoudstaalJeroen Koudstaal BBA

Jeroen is werkzaam bij JouwOndernemingsplan sinds mei 2018 en schrijft mee aan de business plannen.

Jeroen heeft in 1999 zijn bachelor  behaald aan de  Haarlem Business School. Sindsdien heeft hij 20 jaar ervaring opgedaan als Business Developer. Sinds 2014 heeft hij het zakelijk dienstverlenend bedrijvennetwerk Business for Champions en Brands for Champions laten groeien in Nederland.

linkedin

https://www.linkedin.com/in/jeroen-javier-koudstaal-17414b8b/


Vacature financieel medewerkerVACATURE

Wij zijn op zoek naar een extra medewerker/medewerkster.

Vind jij het een uitdaging om onderzoeken te schrijven over hetgeen er leeft onder MKB-Nederland inzake de zogenoemde opvullingen van ‘gaten in de markt’? Wil jij vooraan staan bij nieuwe oplossingen bedacht door ondernemers en aspirant-ondernemers en deze haarfijn onderzoeken?

Solliciteer dan nu!


Wij bieden jou:

– Een kijkje in de keuken bij wat ondernemers heden ten dage bedenken aan oplossingen

– Flexibel werken: jij bepaalt je tijden

– Een marktconform salaris

– Je wordt ingewerkt


Wat vragen wij?

– Een HBO-werk- en denkniveau, student of afgestudeerd (Universitair is een pre)

– Gevoel voor taal: Er wordt veel geschreven aan onderzoeken

– Creatief: In opdracht van de ondernemer zijn verhaal het beste verwoorden

– Kennis van cijfers omdat je balansen, exploitatiebegrotingen en liquiditeitsbegrotingen gaat samenstellen

– Kennis van Adobe InDesign is een pre

– Minimaal 2 dagen per week beschikbaar op kantoor


Spreekt dit jou aan, stuur dan je CV en motivatie naar info@jouwondernemingsplan.com