Wij staan klaar voor jouw ondernemingsplan

Eind 2005 werd de firma Tax Account opgericht door Rachid Guenoun na het behalen van zijn HEAO-Bedrijfseconomie diploma en het Belastingadviseurs-certificaat bij het College van Belastingadviseurs. Zijn onderneming had als hoofdactiviteit belastingadvies en het verzorgen van boekhoudingen. Dit werd vanaf 2008 geprofessionaliseerd en verricht vanuit een klassiek pand op de Benoordenhoutseweg. Vervolgens werd de bijtak ondernemingsplan dermate zwaarwegend dat hiermee verder werd gegaan onder de handelsnamen JouwOndernemingsplan.com en Jouwondernemingsplan.be. De domeinnaam JouwOndernemingsplan.com is door Rachid reeds geregistreerd in 2008.


Rachid GuenounRachid Guenoun BBA bc

Ruim 12,5 jaar Business2business ervaring in bedrijfsadvies, belastingadvies en 12 jaar ervaring in het schrijven van professionele Businessplannen. Werkelijk van vrijwel elke branche op de hoogte. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als in geschrift.

Afgestudeerd als bachelor in Bedrijfseconomie aan de HES Rotterdam (2004) en als Belastingconsulent bij het College van Belasting adviseurs (2008 en 2010). Vervolgens aan de slag gegaan bij onder andere accountants.

linkedinhttps://nl.linkedin.com/in/rachidguenoun

Rachid@jouwondernemingsplan.com

 


Jeroen KoudstaalJeroen Javier Koudstaal BBA

Jeroen is in dienst getreden in april 2018 als medewerker belast met de financiële paragraaf van het ondernemingsplan.

Jeroen heeft in 1999 zijn bachelor  behaald aan de  Haarlem Business School. Sindsdien heeft hij 20 jaar ervaring opgedaan als Business Developer. Sinds 2016 heeft hij het bedrijvennetwerk Business for Champions en Brands for Champions laten groeien in Nederland.

Naast zijn business is hij een waardevolle kracht voor JouwOndernemingsplan.com.

linkedin

https://www.linkedin.com/in/jeroen-javier-koudstaal-17414b8b/

jeroen@jouwondernemingsplan.com