Dankzij jouw ondernemingsplan werk ik nu als advocaat in Amsterdam. Rachid heeft mij geweldig geholpen. Ik raad iedereen aan bij hem zijn/haar ondernemersplan te schrijven. Ik ben reeds ruim een maand advocaat en mijn kosten heb ik al terug verdiend. Rachid weet exact waar de plaatselijke Orde van Advocaten naar kijkt.

Faten Mesri, Amsterdam
 
m, m
 
Ik heb dhr. R. Guenoun ingeschakeld om een professioneel businessplan te schrijven voor Peekz.Dhr Guenoun heeft de nodige aandacht en tijd besteed om het businessplan van Peekz te schrijven. Als eigenaar van Peekz ben ik zeer tevreden over het eindresultaat en ben nu druk bezig met het zoeken naar investeringsbehoefte wat op dit moment aardig lukt. Ik zou dhr Guenoun zeker aanbevelen aan een ieder, die graag tegen een redelijke prijs over een inhoudelijk goede businessplan wil bezitten.

Ryan Balgobind, Peekz.tv
m, m
De kennismaking met JouwOndernemingsplan was positief, na een zeer prettig en informeel gesprek. Het werd ons al snel duidelijk dat heer Guenoun zich goed kon inleven in het concept en de markt. We hebben JouwOndernemingsplan.com ervaren als een fris en vriendelijk bedrijf met een snelle service en duidelijke communicatie. Een goede kwaliteit voor een laag tarief !

Khalid Harraz, Generation Oil, Zelik-Asse- België
 
m, m
Met dhr Guenoun hebben we een ondernemingsplan opgezet waarbij dhr Guenoun nauwgezet de updates van het plan doorzet en rekening houdt met alle wensen van de ondernemer en meedenkt in het hele proces van begin tot eind. Ik ben heel tevreden met het plan en de eigenaar van het pand waar ik me wil vestigen was onder de indruk van het plan. Binnenkort heb ik een afspraak met een bank en hoop ook hen met het plan te overtuigen, waar ik vol vertrouwen in heb. (krediet inmiddels goedgekeurd)

Ondernemingsplan pannenkoekenrestaurant

Joost de Jong, Pannenkoekenrestaurant Hof van Kronenberg - Kronenberg
m, m
In vergelijking met de andere bureaus werd het plan vrij snel en in minder dan 4 weken ingeleverd. We hebben alles online geregeld zonder elkaar te hebben ontmoet, dit heeft me veel tijd gespaard. Het plan zelf zit erg goed in elkaar. Mijn wensen werden goed in het plan verwerkt en er is een zeer uitgebreid marktonderzoek gedaan. Er werd in overleg meerdere keren correcties / wijzigingen aangebracht zodat het plan compleet kon worden. Kortom, ik ben zeer tevreden en zou in de toekomst ook van de diensten van de heer Guenoun gebruik maken. Ik vond de prijs- kwaliteit verhouding zeer voordelig.

Ondernemingsplan mondhygienist tandarts

Dhr. A.R. Etminan, Directeur Paro praktijk - Zevenbergen
m, m
Ontzettend bedankt dat je altijd bereid was om naar mij te luisteren. Zonder jou had ik niet eens gedurfd om deze stap te zetten. Want je hebt mij in alle opzichten geholpen, van advies tot en met tot 03:00 uur doorwerken aan het ondernemingsplan. Ook was je altijd bereikbaar wanneer ik een vraag had en heb je mij geholpen om mijn droom als advocate te vermenselijken! Dank!!

advocatenkantoor

Safiya Roble, Hofdijk & Roble advocaten - Den Haag
 
m, m
Goed vindbaar op internet. Snel mogelijkheden voor een afspraak. Duidelijk uitleg van het plan en idee in de eerste afspraak. Plan word goed en snel opgeleverd . Ook wordt goed geluisterd naar de ideeen van de ondernemer. Flexibel als mogelijk en goede begeleiding. De volledige afhandeling loopt nog, ik kan wel zeggen dat het plan voor de microkrediet bank Qredits goed genoeg was.

Ondernemingsplan scooters

Derck Postema, Fast & Furious Scooters -Alphen aan den Rijn
 
m, m
Beste Rachid,Ik wil je bedanken voor een goed ondernemingsplan. Nadat ik je uitleg gaf over wat ik wilde met mijn onderneming, ging je binnen twee dagen aan de slag, ondanks het feit dat je ziek was, heb je er alles aan gedaan om het plan op tijd af te leveren. Goed gedaan. Het plan heb ik bij het UWV ingeleverd op vrijdag en de maandag daarop kreeg ik te horen dat ik mag beginnen met mijn onderneming. Nogmaals bedankt voor de moeite en het correcte werk. Met vriendelijke groet, Edin Husovic

Ondernemingsplan pannenkoekenrestaurant

Edin Husovic, Adminika - Amersfoort
m, m
Ik heb helemaal geen ondernemings achtergrond maar overwoog toch om mijn ondernemingsplan zélf te schrijven. Men zei dat je dat makkelijk zelf kunt schrijven. Ik ben eraan begonnen maar allengs steeg het toch boven mijn hoofd en zag door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk heb ik dhr. Guenoun gevraagd mijn ondernemingsplan te maken.

Ik wist niet dat er nog zoveel méér verschillende aspecten en onderdelen in zo’n plan horen. Hij heeft dat alles met een voor mij verbazingwekkende kennis van zaken en grondigheid onderzocht en uiteengelegd in duidelijke en heldere taal. Mijn eigen ideeën werden voor mij zelfs duidelijker! Ook de lay-out is verzorgd en overzichtelijk en dat alles in korte tijd.

Ik heb mijn plan nog niet aan instanties kunnen voorleggen (ga dat binnenkort doen, waarbij Rachid ook bereid is mee te gaan!) maar voel me met zo’n plan zelfverzekerder en heb er alle vertrouwen in.

Ondernemingsplan mode personal shopper

Bo Bojoh, Modeplatform B-Style
 
m, m
 
Mijn keus om gebruik te maken van jouwondernemingsplan.com was eigenlijk omdat op bepaalde vlakken mij de expertise ontbreekt om een gedegen en onderbouwd plan te schrijven. Ik weet heel goed wat ik wil en hoe ik dat in de werkelijkheid zie en op basis van deze wensen heeft Rachid het omgevormd tot een mooi representatief bedrijfsplan. Rachid is altijd uitermate beleefd, gedreven en passievol en bereid tot luisteren en verwerken van aanpassingen, hij staat open voor wijzingen en veranderingen en weet die perfect te vertalen binnen het plan.

Ondernemingsplan scootmobiel

J. Nederveen, Freeility - Noordwijk aan Zee
     
m, m
Rachid, na een zeer prettig intakegesprek heb je een goed plan op papier gezet, waaruit blijkt dat je naar mijn wensen hebt geluisterd en oog hebt voor details.
Zonder problemen heb je hier ook aanpassingen in verwerkt. Het uitgebreide marktonderzoek en het reëel, duidelijke deel over financiën in dit plan hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het verkrijgen van een krediet die ik nodig had voor mijn start. Bedankt.

Ondernemingsplan webshop

K. Korkmaz, Kinderschoenen webshop Deviva
m, m
Ik wil Rachid heel erg bedanken voor het maken van mijn ondernemingsplan. Ik ben dik tevreden over zijn dienstverlening, alles is naar wens gebeurd, het plan is heel compleet en professioneel gedaan en ik ga zeker slagen bij de bank. Iemand die kwaliteit zoekt moet zeker bij Rachid zijn. groeten Peter Restauratiebedrijf

Ondernemingsplan autobedrijf garage 

Peter Maj, Roodster Oost mobiel - Nijkerk
m, m
 
k ben heel tevreden over het ondernemingsplan dat Rachid voor mijn kinderdagverblijf heeft geschreven. Ik waardeer zijn persoonlijke werkwijze en service. Ook bij het gesprek met de bank, alwaar het krediet werd toegekend, is er volledige support en back-up van Rachid bij vragen van de accountmanagers. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

Ondernemingsplan kinderdagverblijf of kinderopvang

Mevr. E. Sienska, Ewa's Childcare - Den Haag
     
m, m
Na een uitvoerig intake gesprek met Rachid in Rijswijk is hij aan de slag gegaan met het maken van mijn business plan.

Ik kan rustig zeggen dat Rachid een zeer uitvoerig en goed plan in elkaar heeft gezet wat goed op mijn bedrijf aansluit.
Goed plan voor een voordelige prijs en kan het zeker aan andere aanbevelen.

Bedankt!

Business plan voor de beauty sector

F. Zwiebel, Intershopsonline.nl
m, m
Via de website was er snel een afspraak gemaakt voor een intake gesprek.

De intake was zeer aangenaam en prettig, vervolgens is Rachid aan het werk getogen en heeft een naar boven verwachting ondernemingsplan neergepend waar ik zeer trots op ben.

Het opgeleverde ondernemingsplan is zeer professioneel en vakkundig opgemaakt en heeft meer dan aan mijn verwachtingen voldaan, mijn dank hiervoor aan Rachid en zijn team.

Ondernemingsplan Media

George Dasrath, Dasoptical.biz
 
m, m
   
Beste mensen, als u professioneel, verzorgd en perfect werk wilt verwachten voor uw ondernemingsplan bent u bij het juiste adres. De heer Guenoun past zich volledig aan, aan het soort plan dat u zich voorsteld. Het is erg leuk om met meneer Rachid samen te werken door zijn vriendelijkheid, snelle afspraken en omdat hij bereid is om met je mee te gaan naar bijvoorbeeld bij de bank enz. En niet te vergeten, je krijgt een goed ondernemingsplan voor een goede prijs. Rachid, ik ben heel erg blij met het resultaat en erg dankbaar!!!

Business plan beauty groothandel

Lisbet Paulo, SL Body Care - Utrecht
     
m, m
Ben superblij met de opmaak die dhr. Guenoun voor mij heeft gemaakt echt elke keer als er wat was dan veranderde hij het zoals ik het wilde. Kortom een aanrader voor een ieder die een professionele aanpak van zijn ondernemersplan wilt.

Business plan autoschadeherstel

R. Sahebdin, Uzra Autoschade BV - Zuidland
m, m
Rachid ben jouw super dankbaar! İk had alles in mijn hoofd wist niet zo gauw wat ik ermee moest doen totdat ik bij Rachid kwam, alles is zo netjes uitgewerkt in mijn ondernemingsplan.. İk heb mijn aanvraag ingediend en weet zeker dat het goed gaat komen dankzij Rachid! İedereen die twijfelt ik zeg doen!

UPDATE: Mijn aanvraag is goed gekeurd !!!!!!!!!! nogmaals bedankt ❤️❤️

Ondernemingsplan make-up

Ozlem Sari, Skinmakeup.nl
m, m
Uw werkwijze is zeer doelgericht en zeer klantvriendelijk. Het prettigste vond ik dat u goed naar onze wensen heeft geluisterd met uw vakkundigheid met het resultaat tot een mooi en vakkundig ondernemingsplan. Tevens vond ik het erg aangenaam om met u samen te werken, wanneer er iets niet duidelijk was, gaf u dit gelijk aan. Dit maakte niet alleen voor u uw werk makkelijker, maar dit scheelt ook een hoop tijd voor het maken van het ondernemingsplan. Dat u met het puntensysteem werkte van de IND vond ik een groot pluspunt zodat er geen overbodige informatie in het plan staat. Het aanpassen van het plan vind ik door u ook zeer snel gedaan, dat u het binnen één dag geregeld had vond ik fantastisch. Ik zou u dan ook zeker aanraden voor een ander!

Businessplan belhuis en teelcomwinkel

N. Bayrakci, Bayrakci belhuis - Utrecht
 
m, m
 
I was lucky to find JouwOndernemingsplan.com advertisement online. After our first appointment , Rachid showed that he has a huge experience regarding business plan writing. In a short period of time Rachid helped me to translate and revise my business plan to Dutch. He has an individual approach and he is willing to make as much appointments as needed for a successful outcome. Firstly he took into account all the remarks and details I needed to be written in the business plan. Secondly, he made an impressive business plan according to the standards of the Ministry of Economic Affairs of the Netherlands. Furthermore he wrote a letter to IND with his comments and references. I would like to recommend his services to other companies and organisations and wish him good luck! Elena

Businessplan voor 5 Tan

Elena Akdanova, 5TAN - Rusland - Den Haag
     
m, m
Rachid begreep mijn visie en ideeën en dat heeft hij weer vertaald naar mijn businessplan. uitstekende service, goede begeleiding, snelle reactie. in een woord TOP!

Businessplan evenementen

Khalid Dada, Seess - Amsterdam
m, m
Een goede vriendin adviseerde ons om door Dhr Rachid namens JouwOndernemingsplan.com een businessplan te laten maken.
Rachid heeft een prachtig en goed onderbouwend businessplan voor onze zoon gemaakt voor overname van een Rock-cafe.

Wij zijn uiterst tevreden hoe hij dit businessplan in elkaar heeft gezet. Onze complimenten daarvoor. Bedankt.

Ondernemingsplan Rock cafe

Fam. Huizing, Rock cafe 't Makerijtje - Zaandam
m, m
Rachid is een fijne en eerlijke man om mee te werken. hij heeft me een stuk verder geholpen om een stap dichter bij mijn doel te komen. Ik zal iedereen aanraden om te werken met jouwondernemingsplan

Wallit Ajubi Personal TrainerPersonal trainer ondernemingsplan

Wallit Ajubi, Personal Trainer www.ptwallitajubi.nl
m, m
Rachid is echt een topper…maakt serieus fantastische plannen waar hij ons onwijs mee geholpen heeft. – Tom Jacob-

Jouw ondernemingsplan schrijft geweldig deskundige en professionele plannen. Aanpassingen en extra werk werd zonder moeite snel verwerkt waardoor wij snel konden handelen.- Femke Jacob-

Ondernemingsplan manege

Tom en Femke Jacob, Ponyclub Mileda

www.ponyclubmileda.nl

m, m
Rachid Guenoun is betrokken in een project wat hij schrijft. Hij gaat hiermee aan het werk of het van hem zelf is. Dus echt een aanrader om met hem samen te werken.

Ondernemingsplan scheepvaart

J.J. (Koos) Blok - Zaandam, T.H. & J. Line in oprichting.

Oostende -Ramsgate/Sheerness

m, m
Wij beschikken over veel referenties welke op deze site nog stapsgewijs worden geplaatst.
m, m